El cap de Govern i el secretari d’Estat d’Afers Europeus inicien noves sessions de reunions públiques obertes a la ciutadania

El cap de Govern, Xavier Espot, i el secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba, informaran i respondran a les preguntes de la ciutadania sobre l’Acord d’associació amb la Unió Europea (UE) en una nova sessió de reunions públiques arreu del territori.

La voluntat de les diverses trobades és la d’apropar al màxim possible els detalls de l’Acord d’associació amb la Unió Europea, així com l’estat del procés de negociació amb Brussel·les. D’aquesta manera, es reprèn el calendari habitual de rondes obertes a la ciutadania que el cap de Govern i la secretaria d’Estat s’havien compromès a desenvolupar i que va quedar modificat a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Les trobades són obertes a tota la ciutadania amb assistència lliure i començaran a les 19 h. La primera que es durà a terme serà el dia 27 de setembre a Canillo, al Palau de Gel. La següent tindrà lloc el 28 de setembre a la Massana, al Teatre de les Fontetes i finalment, l’última reunió, es farà el 29 de setembre a Escaldes-Engordany a la sala del comú. Aquesta vegada s’ha decidit realitzar inicialment una ronda oberta a cadascuna de les tres valls.

El format de les reunions es divideix en una petita introducció de 20 minuts per explicar els punts bàsics de l’Acord, i seguidament s’obrirà un torn de debat i preguntes als assistents.