Xavier Espot participarà en la 2a Cimera de la Comunitat Política Europea que se celebrarà l’1 de juny a Moldàvia

Dimarts, 16 Mai 2023

El cap de Govern, Xavier Espot, assistirà a la 2a Cimera de la Comunitat Política Europea (EPC) que se celebrarà l’1 de juny de 2023 a Chisinau, Moldàvia. La Comunitat Política Europea és un fòrum on els líders europeus discuteixen solucions als problemes més urgents als quals s’enfronta Europa, com ara la seguretat, l’estabilitat i la resiliència energètica. En el fòrum d’enguany s’espera la participació de quaranta-set caps d’Estat, Governs i de màxims representants de les institucions de la Unió Europea.

Les discussions de la segona cimera de l’EPC se centraran en tres temes principals: esforços conjunts per la pau i la seguretat; resiliència energètica i acció climàtica; i interconnexions a Europa per a un continent millor connectat i més estable.