Reunions públiques a totes les parròquies per explicar l’acord i respondre els dubtes de la ciutadania

El Pacte d’Estat per a l’Acord d’associació impulsa durant tot el mes de maig i principi de juny sessions informatives a totes les parròquies per acostar el projecte a la ciutadania, continuant així amb les accions de comunicació en relació amb l’Acord d’associació.

Les reunions de poble tenen per objectiu exposar als ciutadans les bases de l’Acord d’associació i resoldre tots els dubtes i qüestions que plantegin els assistents. Així doncs, la ronda de trobades tindrà sempre el mateix format: una primera part d’uns 20 minuts en la qual el cap de Govern, Xavier Espot, i el secretari d’Estat per a les Relacions amb la Unió Europea, Landry Riba, explicaran els punts més destacats del projecte; i una segona, molt més àmplia, dedicada a respondre les qüestions del públic.

El gran gros de les reunions públiques tindran lloc durant el mes de maig. El tret de sortida serà el pròxim dijous, 9 de maig, a Encamp (sala La Valireta) i posteriorment les seguiran les d’Escaldes-Engordany (dilluns 13, a la sala d’actes del Comú), La Massana (dimecres 15 a la sala del Teatre de les Fontetes) i Sant Julià de Lòria (dimecres 22 a la Sala Sergi Mas). L’endemà, dijous 23 de maig, serà el torn del Pas de la Casa (al Centre esportiu i sociocultural) i seguidament hi haurà trobada a Canillo (dimarts 28 de maig al Palau de Gel) i a Ordino (dimecres 29 al Centre de Congressos). La ronda d’exposicions públiques es tancarà l’11 de juny, dimarts, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.
Totes les reunions començaran a les 20 hores i es preveu que tinguin una durada d’una hora i mitja. Per facilitar al màxim la difusió de la informació, també es podran seguir en directe a través del canal de YouTube Andorra-Unió Europea


Els dubtes es podran plantejar tant durant la reunió, com a través del WhatsApp 637 400 i via aquest enllaç