Andorra la vella tanca l’11 de juny la ronda de reunions públiques per explicar l’acord i respondre els dubtes de la ciutadania

Andorra la Vella tancarà el pròxim 11 de juny (dimarts) la ronda de reunions públiques impulsades pel Pacte d’Estat per a l’Acord d’associació que es van iniciar el mes passat arreu del país per acostar el projecte a la ciutadania. La sessió informativa tindrà lloc a les 20 hores a la Sala Consòrcia del Centre de Congressos i és oberta a tothom. Per facilitar al màxim la difusió de la informació, també es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube Andorra-Unió Europea (aquí). Els dubtes es podran plantejar tant durant la reunió, com a través del WhatsApp 637 400 i via aquest enllaç.

Seguint el mateix format que les 7 anteriors trobades, hi haurà una primera part d’uns 20 minuts en la qual el cap de Govern, Xavier Espot, i el secretari d’Estat per a les Relacions amb la Unió Europea, Landry Riba, explicaran els punts més destacats de l’Acord d’Associació; i una segona, molt més àmplia, dedicada a respondre les qüestions plantejades pel públic.

A les trobades que s’han celebrat des de  principi de maig a les diferents parròquies han assistit prop de 600 ciutadans, que se sumen a les més de 1.300 visualitzacions en línia que s’han registrat de les reunion a través del canal Youtube de la Secretaria d’Estat per a les Relacions amb la Unió Europea. També s’han plantejat, tant presencialment com per via telemàtica, més de 200 preguntes ciutadanes.